Střešní terasa

venkovní
relaxace
na slunci

Více o relaxaci

Moderní fitness

Fitness, cardio a funkční zóna

Více o fitness

Střešní terasa

venkovní relaxace na slunci

Více o relaxaci

Moderní fitness

Fitness, cardio a funkční zóna

Více o fitness

Moderní wellness

Aqua zóna

Více o Aqua zóně

Moderní wellness

Relax zóna

Více o Relax zóně

Moderní wellness

Relax zóna

Více o Relax zóně

Oprava podlahy ve Studiu 2

20. 2. 2023

Vážení Členové,

chtěli bychom Vás informovat o detailech připravované kompletní výměny podlahy ve Studiu 2, se kterou budou souviset také dílčí úpravy v rozvrhu skupinových lekcí ve Studiu 2 a 3.  
Od pondělí 20. února večer bude Studio 2 uzavřeno a dodavatel začne odstraňovat stávající poškozenou podlahu (noční bourací práce budou trvat přibližně 3 dny), od 23. února bude probíhat příprava povrchu s následnou technologickou přestávkou a navazující adaptací přivezeného materiálu na lokální teplotu a vlhkost a přibližně od 13. března bude zahájena pokládka nové dubové podlahy. V týdnu od 20. března proběhne závěrečná kontrola díla a jeho přejímka s následným otevřením Studia 2.

O své oblíbené lekce ale ani během rekonstrukce určitě nepřijdete. Od úterý 21. února do znovuotevření Studia 2 budou všechny skupinové lekce ze Studia 2 probíhat ve Studiu 3, které jinak slouží pro lekce Group Cyclingu. Kola ze Studia 3 budou přesunuta do prostoru mezisálí, kde je budete moci individuálně využívat neomezeně po celou otevírací dobu Klubu. V určených časech dle rozvrhu budou navíc přítomni naši instruktoři, kteří vám v případě zájmu poradí s nastavením kola, zodpoví případné dotazy či dle dohody namodelují jízdu podobnou standardní lekci Group Cyclingu. Prosíme sledujte nadále náš rozvrh skupinových lekcí a dbejte zvýšené opatrnosti při pohybu v prostorách mezisálí.

Rádi bychom vás touto cestou také požádali o odnesení svých cyklistických bot uložených v přihrádkách botníku ve Studiu 3 z Klubu do doby plnohodnotného obnovení Studia 3 pro Group Cycling.
Za vzniklé komplikace se omlouváme. Věříme, že nová dubová podlaha a opětovné využití všech našich studií v celé jejich kráse je to, nač se již dnes můžeme společně těšit. 
V případě jakýchkoliv dotazů nás prosím neváhejte kontaktovat v našem Klientském centru na telefonickém čísle +420 234 749 810 (813) nebo e-mailu info@balanceclub.cz.
Děkujeme za Vaše pochopení a přízeň.
S pozdravem a přáním příjemného dne

Váš Tým Balance Clubu Brumlovka

Chci se stát členem klubu