Střešní terasa

venkovní
relaxace
na slunci

Více o relaxaci

Moderní fitness

Fitness, cardio a funkční zóna

Více o fitness

Střešní terasa

venkovní relaxace na slunci

Více o relaxaci

Moderní fitness

Fitness, cardio a funkční zóna

Více o fitness

Moderní wellness

Aqua zóna

Více o Aqua zóně

Moderní wellness

Relax zóna

Více o Relax zóně

Moderní wellness

Relax zóna

Více o Relax zóně

Nový rozvrh od 23. 9. 2019

1. 9. 2019

Vážení členové,

rádi bychom vám představili nový rámcový rozvrh, který je platný od 23. 9. 2019 do 22. 12. 2019. Na základě vašich požadavků jsme přidali některé vaše oblíbené lekce a upravili start některých stávajících. 

NOVÝ ROZVRH

Nový rozvrh dostal i novou grafickou podobu a prostor na našich webových stránkách, kde najdete všechny lekce seřazeny dle času a není již nutné přepínat v záložkách. Tím pádem se vám již nestane, že byste některou lekci přehlédli. V návaznosti na nové zobrazení  rozvrhu v příštích měsících dojde ke změně stávající tabule na recepci na elektronickou verzi rozvrhu, která bude korespondovat s přehlednějším vizuálem na webových stránkách.  

Největší novinkou a lákadlem je lekce AY Fly Yogy, kterou každou neděli od 17.00 povede Michal Valdhans.  AY Fly Yoga v závěsných sítích spojuje jógové prvky se zavěšením v akrobatické šále a tím dovoluje větší rozsah pohybu, příjemnou dopomoc v pozicích a také třeba zavěšení se hlavou dolů. Rozvíjí jógu o další prvky a volný pohyb v 3D prostoru. Tato lekce je kapacitně omezena 10 místy. 

Zároveň bychom Vás touto cestou rádi požádali, abyste respektovali čas začátku lekcí a ostatní členy klubu a na  lekce chodili včas. 

Děkujeme a těšíme se s vámi na lekcích na viděnou.  

Chci se stát členem klubu