Střešní terasa

venkovní
relaxace
na slunci

Více o relaxaci

Moderní fitness

Fitness, cardio a funkční zóna

Více o fitness

Střešní terasa

venkovní relaxace na slunci

Více o relaxaci

Moderní fitness

Fitness, cardio a funkční zóna

Více o fitness

Moderní wellness

Aqua zóna

Více o Aqua zóně

Moderní wellness

Relax zóna

Více o Relax zóně

Moderní wellness

Relax zóna

Více o Relax zóně

Pravidelná odstávka bazénu

12. 6. 2023

Vážení Členové,

rádi bychom Vás informovali o pravidelné odstávce teplé vody a s ní spojeném vypuštění bazénu a opravách ve 3. NP, které budou probíhat v období od 26. 6. 2023 do 9. 7. 2023.

Období pravidelné odstávky teplé vody na Praze 4 využijeme k vyčištění a údržbě vypuštěného bazénu a zároveň k drobným opravám přilehlých zón následovně:

  • plavecký bazén a vnitřní vířivka včetně Wellness baru budou uzavřeny po celé období od 26. 6. do 9. 7. 2023. V tyto dny nebudou probíhat Aqua lekce ani středeční a nedělní plavání s dětmi;
  • ve dnech 1. a 2. 7. 2023 bude uzavřena Relax zóna se saunami, Ladies zónou, Parní lázní a odpočinkovou místností, k dispozici budou sauny, venkovní vířivka, ochlazovací bazén, odpočinkové místnosti a zóny na terase, která v minulých dnech prošla renovací a je plně připravena na letní sezónu; vaše oblíbené saunové ceremoniály pro vás přesuneme v těchto dnech do Panoramatické sauny na terase;
  • Kneippova lázeň bude mimo provoz od 1.7. do 9.7. 2023;
  • prostory Spa pro masáže a tělové rituály budou uzavřeny v době 3. – 6. 7. 2023, po tuto dobu budou naši Spa terapeuti využívat prostor Fyzioterapie (vedle solária).

 
Pro přehlednost níže najdete shrnutý harmonogram všech prací a služeb, které se týkají provozní odstávky a změn v Klubu:

  • Bazén, Aqua zóna (vnitřní vířivka, Wellness bar), Aqua lekce a plavání s dětmi jsou uzavřeny (nekonají se ve dnech 26.6. až 9.7. 2023 včetně);
  • Relax zóna bude mimo provoz 1.7. a 2.7. 2023 (saunové ceremoniály proběhnou v Panoramatické sauně na terase);
  • Spa bude uzavřeno od 3.7. do 6.7. 2023, ale služby masáží a tělových rituálů budou probíhat v prostorách Fyzioterapie.

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím e-mailu info@balanceclub.cz či na telefonu +420 243 749 810.
 
Za vzniklé komplikace se omlouváme, děkujeme vám za pochopení a těšíme se na viděnou v Klubu.
 
Krásné léto nejen v našem Wellness. 
Váš tým Balance Clubu Brumlovka

Chci se stát členem klubu