Střešní terasa

venkovní
relaxace
na slunci

Více o relaxaci

Moderní fitness

Fitness, cardio a funkční zóna

Více o fitness

Střešní terasa

venkovní relaxace na slunci

Více o relaxaci

Moderní fitness

Fitness, cardio a funkční zóna

Více o fitness

Moderní wellness

Aqua zóna

Více o Aqua zóně

Moderní wellness

Relax zóna

Více o Relax zóně

Moderní wellness

Relax zóna

Více o Relax zóně

Klub slaví 17. let

17. 4. 2024

Balance Club Brumlovka slaví 17. narozeniny a hlásí plnou kapacitu svých členů

Balance Club Brumlovka je jedinečný fitness a wellness klub, který poskytuje služby na špičkové úrovni v moderní lokalitě Brumlovka na Praze 4. Za jeho vybudováním v roce 2007, provozem a modernizací stojí Koncern Passerinvest. V dubnu 2024 se Balance Clubu Brumlovka podařilo naplnit maximální kapacitu počtu svých členů. Noví členové tak budou přijímáni pouze po uvolnění kapacity a přednostně na doporučení od stávajících členů klubu. Tímto krokem chce klub zajistit vysoký komfort a soukromí pro každého člena a udržet prvotřídní kvalitu poskytovaných služeb.

 „Jsem Pánu Bohu velmi vděčný za to, že se Balance Club Brumlovka těší tak velké přízni ze stran našich klientů. Když jsme před sedmnácti lety klub otvírali, věřili jsme, že si tento netradiční koncept fitness a wellness centra na trhu najde své příznivce. Zajímavé je, že mnozí z nich jsou s námi po celou dobu. Přestože máme nyní naplněnou kapacitu členů, snažíme se i nadále udržet velmi přátelskou až rodinnou atmosféru s osobním přístupem ze strany našich zaměstnanců,“ doplňuje Radim Passer, zakladatel a CEO společnosti Passerinvest Group.

Za dobu existence Balance Clubu Brumlovka proběhlo několik významných rekonstrukcí a modernizací fitness a wellness vybavení. Poslední významná renovace, která byla dokončena v roce 2021 s investicí přes 100 milionů korun, dala vzniknout modernímu nerezovému plaveckému bazénu a vířivce, designové wellness zóně s několika druhy saun a parní lázní, prostorným šatnám, sprchám i vstupní recepci.

Klientům jsou k dispozici tři studia na skupinové lekce, kterých probíhá přes 150 týdně včetně populárních aqua lekcí, 25m vnitřní plavecký bazén, relaxační zóna se saunami, parní lázní, Kneippovým chodníkem, luxusní spa plné masáží a tělových rituálů, střešní terasa se vzrostlou zelení, Herbal a Panoramatickou saunou, ochlazovacím bazénem a vířivkou ideální k dokonalému odpočinku na slunci.

Klub je rovněž nestátním zdravotnickým zařízením, díky čemuž svým členům poskytuje odborné služby fyzioterapie. Doplnil tak škálu špičkových komplexních služeb diagnostiky, osobních tréninků, masáží a studiových lekcí o další velmi významnou funkci.

Od roku 2021 je Balance Club Brumlovka také hrdým partnerem vzdělávání Fakulty tělesné výchovy a sportu Univerzy Karlovy v Praze, čímž došlo k jedinečnému propojení vědy a praxe v oblasti fitness a wellness.

Prostřednictvím spolupráce především v podobě projektu MĚNÍME SVĚT POHYBEM společně vzděláváme mladou generaci fitness a wellness profesionálů, která se jednou bude starat o zdraví široké veřejnosti,“ přibližuje projekt Petra Tyrpeklová, General Manager Balance Club Brumlovka, a.s. 

 

Chci se stát členem klubu