Střešní terasa

venkovní
relaxace
na slunci

Více o relaxaci

Moderní fitness

Fitness, cardio a funkční zóna

Více o fitness

Střešní terasa

venkovní relaxace na slunci

Více o relaxaci

Moderní fitness

Fitness, cardio a funkční zóna

Více o fitness

Moderní wellness

Aqua zóna

Více o Aqua zóně

Moderní wellness

Relax zóna

Více o Relax zóně

Moderní wellness

Relax zóna

Více o Relax zóně

Výměna světel ve fitness

11. 3. 2023

Vážení Členové,

rádi bychom vás informovali o plánované výměně osvětlení a podhledů v prostorách fitness, která bude probíhat od 12. března 2023.

V neděli 12. března 2023 začnou přípravné práce a přesun vybraných pomůcek ze silové zóny. V týdnu od 13. března 2023 bude omezen provoz v silové zóně a úplně bude uzavřeno patro pro stretching a diagnostiku. V ostatních částech fitness bude docházet po dobu plánované akce pouze k lokálním omezením. Během provozní doby Klubu budou probíhat výhradně méně rušivé práce, zbývající hlučné práce proběhnou v nočních hodinách.

Těšit se můžete na moderní LED světla reagující na denní světlo, nové podhledy dotvářející celkový design stropu či kompletní obměnu všech televizorů ve fitness. Celá akce by měla být dokončena nejpozději do konce dubna 2023.
Velice se vám omlouváme za případná dočasná omezení, nicméně můžeme již dnes slíbit, že uděláme maximum pro jejich minimalizaci a zachování stávajícího komfortu v prostorách Klubu.

V případě, že se omezení bude týkat právě vašeho oblíbeného stroje, neváhejte využít zkušeností osobního trenéra u fitness baru, který vám ochotně poskytne radu, jakou zvolit vhodnou alternativu. S dalšími možnými dotazy ohledně prací ve fitness se na nás můžete kdykoliv obrátit prostřednictvím našeho Klientského centra, emailem na info@balanceclub.cz nebo na tel. +420 234 749 810.

Děkujeme za vaše pochopení a trpělivost.
Těšíme se na viděnou (nejen) v prostorách našeho Fitness v novém kabátě.
Tým Balance Clubu Brumlovka

 

Chci se stát členem klubu