Střešní terasa

venkovní
relaxace
na slunci

Více o relaxaci

Moderní fitness

Fitness, cardio a funkční zóna

Více o fitness

Střešní terasa

venkovní relaxace na slunci

Více o relaxaci

Moderní fitness

Fitness, cardio a funkční zóna

Více o fitness

Moderní wellness

Aqua zóna

Více o Aqua zóně

Moderní wellness

Relax zóna

Více o Relax zóně

Moderní wellness

Relax zóna

Více o Relax zóně

Kosmetika Nobilis Tilia v Balance Clubu Brumlovka

6. 10. 2021

Nobilis Tilia je značka přírodní certifikované aromaterapeutické kosmetiky, kterou nově najdete i v našich sprchách.

Nobilis Tilia je od roku 1994 průkopníkem ve výrobě aromaterapeutické kosmetiky v České republice. Svou historii započal v Krásné Lípě (v překladu právě Nobilis Tilia) a poté našlo svůj domov v krásném místě Českého Švýcarska Vlčí hoře, tam vzniklo jedinečné Centrum aromaterapie, kde probíhá výroba s láskou k regionu a úctou k místní komunitě. Část energie je získávána pomocí obnovitelných zdrojů a čištění vody probíhá skrze vlastní kořenovou čistírnu. Obsah výrobků je ekologicky odbouratelný a obaly jednoduše recyklovatelné. Veškeré produkty tak vznikají s vírou, že to nejlepší nám dává příroda sama. Objevte tedy účinné, ale přitom šetrné receptury Nobilis Tilia, které pečují o krásu vaší pokožky, stejně jako harmonizují vaši náladu. V našich sprchách můžete vyzkoušet sprchový gel Radost ze života, šampon pro objem vlasů, výživný vlasový balzám a tělové mléko Karité. 

Sprchový gel Radost ze života s příjemnou vůní éterických olejů z jasmínu a pomeranče zaplaví tělo vlnou optimismu a povzbudí vaše smysly. Vedle příjemného osvěžení pomáhá gel zmírnit nervové napětí, harmonizuje náladu a posiluje intuici, nevysušuje pokožku, která tak nevyžaduje žádnou další péči. Je zcela přírodní, bez obsahu problematických tenzidů narušujících přirozený kožní film.

Tělové mléko Karité s bambuckým máslem a jojobovým olejem pokožku jemně ošetří, vyrovnává její pH a skutečně do hloubky vyživuje. Zklidňuje také pokožku po slunění, což z něj dělá nezbytný doplněk plážové kosmetiky vhodný i pro dětskou a citlivou pokožku.

Přecházíte-li z běžné vlasové péče na přírodní, může pokožce trvat i několik mytí, než se od nashromážděných škodlivin důkladně pročistí a zregeneruje. Proto se občas stává, že po několika mytích můžete cítit lehké štipkání či mravenčení. To je ale dobré znamení, hlavně vydržte! Dejte pokožce čas k regeneraci. 

Šampon se používá ve dvou fázích – nejprve jej naneste na vlhké vlasy, nechte ho několik vteřin působit a omyjte, následně jej naneste znovu v malém množství, jemnou masáží vytvořte hustou pěnu, která vlasy zbaví nečistot a mastnoty, a důkladně opláchněte.
Pro komplexní péči o vlasy doporučujeme následné použití Výživného balzámu Nobilis Tilia. Vlasový balzám obsahuje řadu bioaktivních látek a jojobový olej, který snižuje lámavost vlasů.


Chci se stát členem klubu