Střešní terasa

venkovní
relaxace
na slunci

Více o relaxaci

Moderní fitness

Fitness, cardio a funkční zóna

Více o fitness

Střešní terasa

venkovní relaxace na slunci

Více o relaxaci

Moderní fitness

Fitness, cardio a funkční zóna

Více o fitness

Moderní wellness

Aqua zóna

Více o Aqua zóně

Moderní wellness

Relax zóna

Více o Relax zóně

Moderní wellness

Relax zóna

Více o Relax zóně

SPORTOVNÍ DIAGNOSTIKA

23. 12. 2019

Zdraví moderního člověka ovlivňují různé faktory, mezi nimi i sedavé zaměstnání, které se týká stále většího množství lidí. Nesprávné sezení a slabá fyzická aktivita postupně vedou k oslabení svalstva a zvýšení tělesné hmotnosti. Ochablé svalstvo na sebe upozorní bolestmi šíje, zad či bederní oblasti. Nedostatečná pohybová aktivita, stres a špatný životní styl se odráží na Vašem zdraví. Zvyšuje se riziko výskytu civilizačních chorob jako je obezita, cukrovka, vysoký krevní tlak, infarkt,  rakovina - onemocnění spojená s nedostatkem pohybu, špatnou životosprávou a špatným životním stylem. Nikdy není pozdě provést první změny, vylepšit si zdraví a zlepšit kvalitu života. Nejen, že se budete cítit lépe, budete tak i vypadat a načerpáte plno energie.

Začátkem nového roku, kdy si lidé dávají různá předsevzetí a začínají znovu, pro Vás může být takovým odrazovým můstkem právě zjištění vašeho momentálního zdravotního/fyzického stavu. S tím vám v Balance Clubu Brumlovka rádi pomůžeme.  Tzv. diagnostika neboli analýza vašeho zdravotního stavu a pohybového aparátu je určena pro všechny, kteří se rozhodnou sportovat, nebo se nějaké sportovní aktivitě pravidelně věnují.

Využíváme nejmodernější diagnostické přístroje:

In Body 770 je ejpřesnější diagnostický přístroj na trhu, který pomocí impedance v 6 různých frekvencích provede důkladnou analýzu složení celého těla. Díky tomuto unikátnímu stroji dokážeme kromě jiného určit množství tuku, svalů a vody v celém těle a jednotlivýchkončetinách, zjistit hodnotu minerálů v těle, stanovit obvod pasu a boků, stanovit hodnotu útrobního (viscelárního) tuku a také bazálního metabolismu. Tyto rozšířené informace navíc mohou odhalit případná zdravotní rizika.

Zjišťování svalových dysbalancí nám pomůže odhalit vaše držení těla, zakřivení páteře, případnou skoliózu, lordózu, kyfózu. Zjistíme, které svaly potřebujete posílit, a které zase natáhnout, abychom dosáhli svalové rovnováhy a zdravého držení těla.

Cardioscan je přístroj měřící EKG, schopný odhalit srdeční vady, stresované srdce, nepravidelnost srdečního rytmu i skryté patologické změny kardiovaskulárního systému u zdánlivě zdravého člověka. Cardioscan je určen všem, kteří se starají o své zdraví a chtějí se dozvědět, zda je jejich srdce v pořádku a je schopné odolávat zátěži. Díky přístroji můžete zjistit, v jaké kondici jste vy a vaše srdce, a jaké je procento jeho „stresovanosti“.

Na základě dosažených výsledků z diagnostiky Vám dokážeme přesně určit cvičení, které bude vhodné ať už na zlepšení vašeho držení těla, nebo snížení tělesné hmotnosti, zpevnění, zlepšení flexibility nebo vaší výkonnosti.

Nikdy není pozdě provést první změny, vylepšit si zdraví a zlepšit kvalitu života. Budete se lépe nejen cítit, ale i vypadat a získáte plno energie, která je k dnešnímu životu nezbytná.

Vstupní diagnostika
Určena pro každého. Noví členové mají tuto službu v rámci členství zdarma. Vstupní diagnostika trvá 60 minut a sestává z následujících úkonů:

  • anamnéza zdravotního stavu
  • diagnostika přístrojem Cardioscan®
  • diagnostika přístrojem In-Body 770
  • kineziologický rozbor
  • měření obvodů jednotlivých partií těla
  • měření krevního tlaku

Opakovaná diagnostika

Určena členům, kteří absolvovali vstupní diagnostiku a chtějí zjistit svůj pokrok. Výsledkem je grafické znázornění obou měření a přehled o změnách. Během 30 minut proběhne následující:

  • anamnéza zdravotního stavu
  • diagnostika přístrojem Cardioscan®
  • diagnostika přístrojem In-Body 770
  • měření obvodů jednotlivých partií těla
  • měření krevního tlaku

Termín své diagnostiky si můžete rezervovat u Terezy Beránkové a Maroše Bačika.

Tereza Beránková
tereza.berankova@balanceclub.cz
+420 603 110 696

Maroš Bačik
maros.bacik@balanceclub.cz
+420 608 889 150

Chci se stát členem klubu