Střešní terasa

venkovní
relaxace
na slunci

Více o relaxaci

Moderní fitness

Fitness, cardio a funkční zóna

Více o fitness

Střešní terasa

venkovní relaxace na slunci

Více o relaxaci

Moderní fitness

Fitness, cardio a funkční zóna

Více o fitness

Moderní wellness

Aqua zóna

Více o Aqua zóně

Moderní wellness

Relax zóna

Více o Relax zóně

Moderní wellness

Relax zóna

Více o Relax zóně

Omezení počtu klientů na skupinových lekcích

26. 11. 2020

Vážení členové,
s ohledem na preventivní opatření je nutné omezení počtu klientů na skupinových lekcích ve vnitřních prostorách na 10 účastníků včetně instruktora.

Abychom toto opatření byli schopni dodržet, najdete na naší Recepci přehled lekcí pro daný den. Prosíme, zapište své jméno na lekci, kterou plánujete navštívit. Zapsat na lekci se můžete v den konání lekce buď fyzicky nebo telefonicky.
Prosíme, buďte k sobě a ostatním klientům ohleduplní, přicházejte s časovým předstihem a rezervujte místo na lekci pouze sami pro sebe a to pouze v případě, že danou lekci opravdu navštívíte.

Instruktor si seznam před konáním každé lekce vyzvedne a zajistí počet klientů na každé lekci.
Snažíme se udělat maximum i přes určitou míru diskomfortu v podobě upravené kapacity studiových lekcí Vládou ČR. Náš rozvrh skupinových lekcí je nabitý (více než 120 pravidelných lekcí týdně), proto v případě, že je kapacita vaší oblíbené lekce již naplněna, podívejte se na nabídku dalších lekcí s volným místem. Další možností je využít našeho Instruktora Fitness, který je k dispozici v našem Fitness po celou dobu otevírací doby Clubu a je připraven vám pomoci vymyslet vhodnou alternativu.

V případě, že by se vládní opatření změnila či rozšířila, budeme vás informovat prostřednictvím našich webových stránek a sociálních sítí.
Děkujeme vám za pochopení a těšíme se na vás v Clubu. 

Tým Balance Clubu Brumlovka

Chci se stát členem klubu