Střešní terasa

venkovní
relaxace
na slunci

Více o relaxaci

Moderní fitness

Fitness, cardio a funkční zóna

Více o fitness

Střešní terasa

venkovní relaxace na slunci

Více o relaxaci

Moderní fitness

Fitness, cardio a funkční zóna

Více o fitness

Moderní wellness

Aqua zóna

Více o Aqua zóně

Moderní wellness

Relax zóna

Více o Relax zóně

Moderní wellness

Relax zóna

Více o Relax zóně

Pomoc s nákupy

30. 3. 2020

Vážení členové,

rádi bychom vás pozdravili a informovali o aktivitě, kterou považujeme v současné době a situaci za velmi důležitou.

BB Centrum spustilo aktivitu nesoucí název „Sousedská výpomoc s nákupy v okolí BB Centra“. Podařilo se i ve spolupráci s Balance Clubem Brumlovka zajistit skupinu dobrovolníků, kteří se v této mimořádné době a s ohledem na karanténní opatření související s probíhající epidemií koronaviru COVID-19, rozhodli pomoci seniorům a všem, kteří pomoc urgentně potřebují. Hlavním cílem a smyslem je výpomoc s nákupy potravin, léků, základních denních a hygienických potřeb. Ověřenými dobrovolníky, na které se můžeme spolehnout, jsou z velké části tváře, které znáte z našeho Balance Clubu Brumlovka. 

Touto cestou bychom rádi oslovili a nabídli pomoc i vám - našim členům, jelikož i mezi vámi se mohou vyskytovat ti, kteří jsou současnou situací velmi zasaženi či se nachází ve věkové skupině obyvatel, která je nejvíce v ohrožení. Potřebujete-li pomoci, neváhejte nás kontaktovat na info@balanceclub.cz. Společně s našimi dobrovolníky uděláme maximum proto, abychom vám pomohli.

Pokud se naopak chcete zapojit do výzvy jako samotný dobrovolník, i Vaši pomoc rádi uvítáme. Kontaktujte nás na info@balanceclub.cz.

Přejeme vám všem především pevné zdraví.

Váš TÝM Balance Club Brumlovka

Vážení členové,

V rámci BB Centra vznikla iniciativa nazvaná Sousedská výpomoc. Jedná se skupinu dobrovolníků, kteří se v této mimořádné době s ohledem na karanténní opatření rozhodli pomoci seniorům a potřebným v BB Centru a přilehlém okolí s jejich nákupy potravin, léků a základních denních potřeb.
Ověřenými dobrovolníky jsou tváře, které znáte nejen z Balance Clubu Brumlovka.
Touto cestou jsme se rozhodli oslovit i naše členy, jelikož i mezi nimi se mohou vyskytovat lidé z této skupiny obyvatel, která je nejvíce v ohrožení. Potřebujete-li pomoci, neváhejte nás kontaktovat na info@balanceclub.cz a my společně s našimi dobrovolníky uděláme vše proto, abyste se nemuseli vystavovat riziku.

 

Pokud se naopak chcete zapojit do výzvy jako samotný dobrovolník, i Vaši pomoc rádi uvítáme. Kontaktujte nás na info@balanceclub.cz.
Chci se stát členem klubu